Actueel

Laatste btw-aangifte van 2020

De periode om de laatste btw-aangifte van 2020 in te dienen is weer aangebroken. Tijd om in uw administratie te duiken om alles in een overzicht te krijgen.

Lees meer

FAQ coronamaatregelen

We hebben de meest gestelde vragen gebundeld en geplaatst op onze website. Dit werken we wekelijks bij naar de actuele status.

Lees meer

Samen maken we net dat verschil, zeker nu!

In afwachting van wat er vanavond gemeld gaat worden in de persconferentie, gaan wij ondertussen volle koers vooruit om u te kunnen voorzien van actuele informatie en advies.

Lees meer

Start van 2021 is vooruit kijken!

Nu dat de feestdagen weer voorbij zijn, is het weer tijd om vooruit te kijken naar het jaar 2021 wat voor ons ligt. De komende tijd zijn we nog steeds beperkt door corona, maar we zijn er voor u om de schouders eronder te zetten.

Lees meer

Kerstwens van WEA Zeeland

Pas op elkaar en maak er warme, gezellige dagen van.

Lees meer

Steunloket NOW weer open tot 27 december 2020

Vanwege de nieuwe lockdown door het coronavirus kunnen werkgevers langer de tegemoetkoming in de loonkosten via de NOW-regeling aanvragen. Aanvragen zou oorspronkelijk tot 13 december 2020 mogelijk zijn, maar dit is verlengd t/m 27 december 2020

Lees meer

Einde jaar? Gebruik de werkkostenregeling optimaal

Tip: Als werkgever kunt u vergoedingen en verstrekkingen belastingvrij aan uw personeel uitkeren via de werkkostenregeling (WKR). Deze regeling is dit jaar extra verruimd en het loont de moeite deze maximaal te benutten.

Lees meer

Corona 'bijzondere omstandigheid' voor HIR

De huidige coronacrisis zal doorgaans worden aangemerkt als een ‘bijzondere omstandigheid’ voor de herinvesteringsreserve (HIR). Dit betekent dat de HIR vanwege de coronacrisis niet uiterlijk in het derde jaar na de vorming ervan verplich

Lees meer

Verplichte verklaring verlaagd tarief overdrachtsbelasting

Het wetsvoorstel met betrekking tot de wijziging van de overdrachtsbelasting wordt uitgebreid met een verplichte verklaring. Via deze verklaring wordt duidelijk dat recht bestaat op de vrijstelling of op het verlaagde tarief.

Lees meer

Kerstman spelen vanuit uw eigen bv?

Heeft u een bv, dan kunt u overwegen om nog dit jaar dividend uit te keren. Dit jaar, in 2020, betaalt u namelijk 26,25% belasting in box 2, terwijl deze in 2021 oploopt naar 26,9%. Het loont om te kijken of dit voor u als dga interessant is.

Lees meer