Salaris- en personeelsadministratie

Alles omtrent uw personeel, van de eerste tot de laatste werkdag!

Salaris- en personeelsadministratie

Een nieuwe medewerker in dienst? Proficiat! Dat betekent groei, uitbreiding en nieuwe kansen. Maar het betekent ook dat u de nodige wettelijke verplichtingen moet nakomen. Bijvoorbeeld de identificatieplicht, waarbij u de identiteit van uw nieuwe medewerker controleert. Of de opgave voor loonheffing bij de Belastingdienst voor alle wettelijke premies en belastingen. Feitelijk nog maar het tipje van de sluier, er komt veel kijken bij een nieuwe medewerker en personeel in het algemeen. En op de koop toe wijzigt de regelgeving omtrent personeel ook nog regelmatig. Kijkt u er al naar uit om dat allemaal te regelen en onder controle te houden?

Ons gebruiksvriendelijke pakket, Loket.nl, biedt de mogelijkheid om alle zaken rondom personeel op één plek te verzamelen en biedt 24/7 inzicht. Uw salarisadministratie, verlofadministratie en documenten allemaal onder één knop beschikbaar en middels handige dashboards in één oogopslag inzicht in managementinformatie. Volledig AVG-proof. Wilt u bijvoorbeeld uw boekhoudpakket, planningssysteem of verzuimpakket koppelen aan Loket.nl? Dat kan! Op die manier worden gegevens automatisch geïmporteerd en boekt u nóg meer tijdwinst.

Loket.nl biedt ook werknemers middels een handige app of via de web applicatie 24/7 inzicht in hun salarisspecificaties, verlofadministratie en documenten als arbeidsovereenkomsten of gespreksverslagen. Handig voor hen, handig voor u!

Praktische handvatten:

Informatie administratieve verplichtingen loonadministratie

Loonbelastingverklaring (NL)

Loonbelastingverklaring (EN)

Geen enkele werkgever of werknemer is hetzelfde. We bieden dan ook maatwerk wat volledig aansluit bij uw wensen en onderneming. 

Ook in het geval van personeel hebben we de touwtjes net iets steviger in handen, dat maakt het verschil!

Zullen we eens praten over uw salaris- en personeelsadministratie?

Benieuwd wat onze specialisten voor u kunnen betekenen?
Neem contact op met Ilona Horst-van Gelderen (Oostburg, Hulst op 0117 45 29 59) of vul het formulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ilona Horst-van Gelderen