Online boekhouden

Veilig en handig!

Online boekhouden

Online boekhouden is net zo flexibel als u zelf wilt. Van volledig uitbesteden aan WEA Zeeland en zelf meekijken tot zelf online boekhouden en alleen de controle door WEA Zeeland laten uitvoeren. En alles daartussenin. Er zijn echter zoveel pakketten dat wij ons kunnen voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet! Daarbij komt nog dat de mogelijkheden van online boekhouden min of meer onbeperkt zijn. U kunt uw pakket aanvullen en uitbreiden met diverse modules, maar heeft u wel alle mogelijkheden nodig?

Wees gerust: onze specialisten helpen u bij de keuze en implementatie van uw administratieve software en maken uw pakket op maat. Dat scheelt u veel tijd met uitzoekwerk, bespaart u kosten en achteraf teleurstellingen. 

De voordelen van online boekhouden zijn legio. Door verregaande en slimme automatisering behoort het handmatig inboeken van crediteuren en debiteuren tot het verleden. Het programma herkent uw facturen en zet zelf alles op de juiste plaats in uw administratie. Een koppeling met uw bank en ontvangsten en betalingen worden ook automatisch geregeld. Een bonnetje, zelfs dat hoeft u niet meer handmatig in te boeken. Voorraadbeheer, kostprijsberekening, urencalculatie, projectkoppelingen. Iets terugvinden is zo gebeurd en het scheelt een heleboel papier, mappen en kastruimte. 

Uw data is altijd veilig doordat u kunt vertrouwen op een goede backupstructuur en wij kunnen eenvoudig met u samenwerken in uw boekhouding, overdracht is overbodig. En heeft u een keer advies nodig, dan kunnen wij altijd meekijken. De techniek staat voor niets en levert u een heleboel voordelen op.

Ook digitaal gaan wij net iets verder, dat maakt het verschil! 

Bent u benieuwd naar online boekhouden?

Benieuwd wat onze specialisten voor u kunnen betekenen?
Neem contact op met Uw specialist (Zeeuws-Vlaanderen en Walcheren op 0117 45 29 59) of vul het formulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Uw specialist