Belastingadvies

Belastingadvies

Nooit teveel belasting betalen

Betaalt u graag belastingen? Natuurlijk niet horen wij u denken. Toch is het onontkoombaar, maar ondanks de belofte dat men het niet leuker kan maken, wordt het vaak ook niet eenvoudiger. Steeds andere rechten en plichten, houdt u het allemaal nog bij?

Onze specialisten kennen het belastingrecht als geen ander, alle wijzigingen, uitzonderingen en mogelijkheden in uw situatie. Zodra wij mogelijkheden zien voor u, dan zullen wij u hier altijd over informeren. Op deze manier betaalt u nooit teveel belasting en kunt u uw gelden inzetten voor andere zaken, in uw voordeel.

Natuurlijk blijven wij binnen de regels, maar daarbinnen zoeken wij altijd wel, creatief en doortastend, naar de mogelijkheden die de wet u biedt. En ontstaat er een keer een conflict met de belastingdienst, dan hoeft u zich zeker niet ongerust te maken. Onze fiscale juristen zullen u dan gedegen behulpzaam zijn. 

Lees meer over:

Benieuwd wat onze specialisten voor u kunnen betekenen?
Neem contact op met Johan Mathijssen (Walcheren op 0118 65 63 65), Robbie Herwegh (Zeeuws-Vlaanderen op 0114 38 29 30) of vul het formulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Johan MathijssenRobbie Herwegh