Sponsoring

WEA Zeeland krijgt regelmatig verzoeken voor sponsoring. Wij beoordelen deze verzoeken en maken vervolgens een keuze. Inzake sponsoring is het van belang dat er sprake is van enige vorm van wederkerigheid. Verder vinden wij het belangrijk dat het te sponsoren doel verbonden is met Zeeland en dat er een gezonde ambitie aanwezig is, passend bij het credo van WEA Zeeland: Net ietsje meer, dat maakt het verschil! 

AV de Wielingen

AV de Wielingen

Vanaf dit seizoen 2020-2021 zijn we één van de hoofdsponsoren van atletiek vereniging de Wielingen in Oostburg. We houden beiden van beweging, doorzettingsvermogen en focus! Waar er op de atletiekbaan gekeken wordt naar snelheid en haast, beweegt de adviseur/accountant van WEA Zeeland zorgvuldig en geconcentreerd op weg naar de overwinning.

Neem een kijkje op de website van AV de Wielingen

Tim Pleijte

Tim Pleijte

Wat hebben een hardloper en een accountant met elkaar gemeen? Misschien een lastige vraag, tenzij die accountant sponsor is van één van Zeelands topatleten. Sinds 2009 ondersteunt WEA Zeeland hardloper Tim Pleijte. Een voorbeeld van hoe sport en bedrijfsleven zich met elkaar verbinden. En hoe je als bedrijf sport en beweging in de maatschappij stimuleert.
 

Vestrock

Vestrock

Ook lokale activiteiten en evenementen ondersteunen wij als echt Zeeuws bedrijf.
Een bekend evenement, niet alleen in Zeeuws-Vlaanderen, is VESTROCK, ook wel bekend als het festival van de vriendschap dat plaats vindt op een prachtig eiland in de stadsgracht van de Middeleeuwse vestingstad Hulst.

Neem een kijkje op de website van Vestrock

VV Oostkapelle

VV Oostkapelle

Wat is de overeenkomst tussen VV Oostkapelle en een WEA Zeeland accountant? Ze zijn ambiteus, willen groeien en werken samen naar een resultaat. Op het voetbalveld kom je niet ver zonder de juiste schoenen. Je verliest elke sprint, raakt geen bal lekker en bent continu bezig om overeind te blijven. Op het speelveld van ondernemen geldt hetzelfde. Maar een ‘coach’ van WEA Zeeland kan u precies 
vertellen waar u de winst kunt pakken.

Neem een kijkje in de presentatiegids van VV Oostkappele

Sponsorverzoek

Wilt u ook graag worden gesponsord door WEA Zeeland? Dien dan uw sponsorverzoek in via het formulier. Ons privacystatement heeft betrekking op de door u aan ons verstrekte gegevens.