Sponsoring

WEA Zeeland krijgt regelmatig verzoeken voor sponsoring. Wij beoordelen deze verzoeken en maken vervolgens een keuze. Inzake sponsoring is het van belang dat er sprake is van enige vorm van wederkerigheid. Verder vinden wij het belangrijk dat het te sponsoren doel verbonden is met Zeeland en dat er een gezonde ambitie aanwezig is, passend bij het credo van WEA Zeeland: Net ietsje meer, dat maakt het verschil! 

AV de Wielingen

AV de Wielingen

Vanaf seizoen 2020-2021 zijn we één van de hoofdsponsoren van atletiek vereniging de Wielingen in Oostburg. We houden beiden van beweging, doorzettingsvermogen en focus! Waar er op de atletiekbaan gekeken wordt naar snelheid en haast, beweegt de adviseur/accountant van WEA Zeeland zorgvuldig en geconcentreerd op weg naar de overwinning.

Neem een kijkje op de website van AV de Wielingen

Groene Ster

Groene Ster

We vinden het belangrijk dat het te sponsoren doel verbonden is met Zeeland en dat er een gezonde ambitie aanwezig is. Groene Ster Vlissingen is al jaren een Eredivisionist en door zijn sportieve en maatschappelijke prestaties dé zaalvoetbalvereniging van Zeeland. Dit sluit prima aan bij het motto van WEA Zeeland: Net ietsje meer, dat maakt het verschil!

Vestrock

Vestrock

Ook lokale activiteiten en evenementen ondersteunen wij als echt Zeeuws bedrijf.
Een bekend evenement, niet alleen in Zeeuws-Vlaanderen, is VESTROCK, ook wel bekend als het festival van de vriendschap dat plaats vindt op een prachtig eiland in de stadsgracht van de Middeleeuwse vestingstad Hulst.

Neem een kijkje op de website van Vestrock

Sponsorverzoek

Wilt u ook graag worden gesponsord door WEA Zeeland? Dien dan uw sponsorverzoek in via het formulier. Ons privacystatement heeft betrekking op de door u aan ons verstrekte gegevens.