Aangifte

Nooit teveel belasting betalen

Aangifte

De overbekende blauwe enveloppen, wie kent ze niet. Elk jaar opnieuw moet u belastingaangifte doen, dat is nou eenmaal een verplichting waar niemand onderuit komt. Alleen veranderen wel elk jaar de spelregels; andere rechten en plichten. Hou dat maar eens bij!

Onze specialisten doen dat wel en kennen het belastingrecht als geen ander, net als alle wijzigingen en uitzonderingen. En daar zijn we heel ‘strak’ in, want het laatste wat wij willen is dat u teveel belasting moet betalen!

Toch kan het weleens voorkomen dat u het niet eens bent met een beslissing door de belastingdienst. Bijvoorbeeld een onterechte aanslag of een opgelegde boete. WEA Zeeland neemt u de zorgen hieromtrent uit handen en gaat namens u in overleg met de belastingdienst. Komen we niet tot een redelijke oplossing, dan helpen wij u ook als u bezwaar wilt maken. Onze belastingadviseurs schatten uw kansen in en weten precies waar uw bezwaarschrift formeel en inhoudelijk moet voldoen. Dan is dat alvast geregeld.

Wijst de belastingdienst uw bezwaar af, dan bekijken we samen de kansen om te schikken of in beroep te gaan. Als fiscaal adviseurs mogen we dat voor of namens u doen. Dat scheelt u in ieder geval een dure advocaat. Wij verdedigen uw belangen bij de rechter met de juiste argumenten op het juiste moment. Dat doen wel al jaren voor onze klanten, met succes!

U ziet, ook met de 'blauwe enveloppen' gaan we net ietsje verder voor u. Dat maakt in veruit de meeste gevallen wel het verschil! 

Zullen we eens praten over uw aangifte?

Benieuwd wat onze specialisten voor u kunnen betekenen?
Neem contact op met Lex Maas (Zeeuws-Vlaanderen op 0117 45 29 59) of vul het formulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Lex Maas