Financiële informatie

Een plan voor de toekomst, gebaseerd op meer dan een gevoel!

Financiële informatie

Cijfers, ze leren ons een heleboel. Zo vertellen ze alles over uw balans, winst en verlies in het afgelopen boekjaar. Dat is belangrijk voor u, maar ook voor uw financiers en de Belastingdienst en daarom besteden we altijd de nodige zorg aan het deskundig samenstellen van uw jaarrekening. Bent u controleplichtig, ook dan zit u bij WEA zeeland gewoon goed.

Een bron voor sturing
Uw cijfers kunnen ook een kijkje in de toekomst van uw organisatie geven en antwoord geven op vele vragen. Kunt u investeren of juist even niet bijvoorbeeld. Maar nog interessanter: hoe doet u het in vergelijking met uw branchegenoten en waar zit hem dat in?

Onze adviseurs kennen uw financiële situatie, uw toekomstplannen en de markt waarin u actief bent door en door. Deze informatie op de juiste wijze aan elkaar knopen levert het beste advies op maat. Geen aannames, geen onderbuikgevoel, maar concrete sturingsinformatie.

Hoe we dat doen? Wij beschikken over uitgebreide benchmarks, ook van uw branche, en kunnen hiermee perfect uw resultaten tegenover vergelijkbare concurrenten zetten. Daarnaast beschikken we over een goed doorontwikkelde branchemonitor waarmee we inzicht krijgen in de ontwikkelingen, mogelijkheden en potentie van de branche waarin u actief bent. Uw adviseur, met kennis van uw bedrijf, kan al deze informatie kwalitatief hoogwaardig samenvoegen en u gericht voorzien van het juiste advies.

Dus niet alleen kijken naar cijfers, maar er ook nog iets mee doen gericht op uw toekomst. Geen glazen bol of koffiedik kijken, maar net dat stapje extra waarmee u in de toekomst stappen kunt zetten. Dat maakt namelijk het verschil! 

Zullen we eens kijken naar uw cijfers?

Benieuwd wat onze specialisten voor u kunnen betekenen?
Neem contact op met Uw specialist (Zeeuws-Vlaanderen en Walcheren op 0117 45 29 59) of vul het formulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Uw specialist