Bedrijfsadvies

Dicht bij de mens achter de ondernemer blijven.

Bedrijfsadvies

Ambitie is één van de belangrijke ingrediënten die nodig is om te kunnen ondernemen. Een ondernemer die tevreden is en achterover leunt, die zou misschien beter eens nadenken over een ander levensdoel. Ondernemen is voor een groot deel verder kijken dan nu, zekeren wat goed is, afstoten wat niet werkt, structureel nieuwe doelen formuleren en kansen en mogelijkheden creëren. En keuzes maken natuurlijk, waarin een bepaalde mate van risico altijd een rol speelt.

Maar wie heeft toch ooit verzonnen dat een ondernemer dat allemaal alleen moet doen? It’s lonely at the top wordt gezegd, maar wij houden u daar graag gezelschap. Als klankbord met een frisse blik, ambitieuze partner met kennis en inzicht, steun en toeverlaat, luisterend, handelend en coachend.

Onze specialisten zijn er om u te helpen om uw bedrijf door goede en zware tijden te loodsen. Zij zijn in staat om diverse doelen te formuleren waar we gezamenlijk naartoe kunnen werken. Maar ook om tijdig te signaleren als het zinvol is om de koers te wijzigen en u te helpen bij het nemen van (zware en/of complexe) beslissingen.

Dat we hierbij verder kijken dan naar cijfers alleen, dat is misschien wel het belangrijkste aspect binnen onze dienstverlening. De mens achter de ondernemer komt bij ons namelijk altijd op de eerste plaats. Dat is nou net dat stapje extra dat de specialisten van WEA Zeeland zetten. 

Meer aandacht voor de mens achter de ondernemer, dat maakt het verschil! 

Zullen we eens praten over uw ambitie? 

Benieuwd wat onze specialisten voor u kunnen betekenen?
Neem contact op met Hanco Matthijsse (Walcheren op 0118 41 69 61), Stefan Krijnen (Zeeuws-Vlaanderen op 0117 45 29 59), Peter Seghers (Zeeuws-Vlaanderen op 0114 38 29 30) of vul het formulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Hanco MatthijsseStefan KrijnenPeter Seghers