Financiering

Ziet u door de bomen het bos nog wel?

Financiering

Starter of (door)groeier, soms bestaat er behoefte aan een financiering. De redenen kunnen zeer uiteenlopend zijn, net als de partijen die financieringen verstrekken. Gaat u naar de bank, kiest u voor microkrediet of een stimuleringsfonds, crowdfunding, kredietunies, Qredits, innovatiefondsen of private equity? En daarnaast, wat is nodig om uw kansen op een succesvolle financiering te garanderen? Zodra u behoefte heeft aan een financiering, dan komt er een heleboel op uw af en ziet u vaak door de bomen het bos niet meer.

Waarom zou u tijd en moeite verspillen als onze adviseurs u kunnen helpen met een gedegen voorbereiding en het wijzen van de juiste weg?

Uw kansen op een succesvolle financiering nemen toe met een heldere, gestructureerde voorbereiding. Deze voorbereiding geeft in hoofdlijnen antwoord op drie vragen: waarom heeft uw onderneming geld nodig, hoe hoog is het krediet en welke zekerheden zijn er? WEA Zeeland helpt u onder meer met het onderbouwen van de financiële budgetten, de jaarrekening, ratings, taxatierapporten en een break-evenbepaling. Het resultaat? Een gefundeerd financieringsplan dat de financier inzicht geeft en het het risico overzichtelijk maakt.

Daarnaast is de ene financier de andere niet! Het loont vaak de moeite om te vergelijken en niet direct voor de eerste de beste partij te kiezen. Zo moet u in kaart krijgen wat de financiering u kost, wat uw mogelijkheden zijn voor al het even tegenzit, wat de aanvullende voorwaarden zijn en wat u als zekerheid/onderpand dient te verstrekken.

Al met al scheelt het dat u dan een adviseur van WEA Zeeland naast u heeft staan die in staat is om net ietsje meer overzicht en inzicht te bieden. Dat ietsje meer, dat maakt ook bij financieringen het verschil! 

Kunt u onze hulp gebruiken bij uw financiering?

Benieuwd wat onze specialisten voor u kunnen betekenen?
Neem contact op met Hanco Matthijsse (Walcheren op 0118 41 69 61), Stefan Krijnen (Zeeuws-Vlaanderen op 0117 45 29 59), Peter Seghers (Zeeuws-Vlaanderen op 0114 38 29 30) of vul het formulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Hanco MatthijsseStefan KrijnenPeter Seghers