Horeca

Verdient u aan slapers, eters en drinkers of…

Horeca

Waar zit uw verdienmodel, zit dat in het tevreden stellen van uw slapers, eters of drinkers of zijn er ook nog andere verdienmodellen denkbaar? Hoe is het gesteld met uw kostenkant, uw inkoopstrategie, de inzet van uw personeel (en de arbeidsovereenkomsten)? Hoe doet u het eigenlijk in vergelijking met uw concurrenten? Tijdens hoogseizoen is het gas geven en doorzetten, maar hoe zit het daarbuiten?

Horecaondernemers krijgen het voor de kiezen en hebben niet altijd de tijd, rust en het overzicht om letterlijk bezig te zijn met hun zaak en de toekomst. De administratie, het vormen van een onderscheidende visie en het nadenken over de marktpositie schieten er dan weleens bij in.

Maar wees gerust, daar kunt u onze horeca specialisten prima voor gebruiken. Die zorgen dat het bezig zijn met de bestendigheid en toekomst van uw bedrijf een peuleschil is en houden uw financiën, fiscale kwesties en personeelszaken perfect onder controle.

Regelmatig even om tafel, een kort moment, en dan weer fris en opgetogen uw gasten in de watten leggen in de wetenschap dat WEA Zeeland net even dat stukje extra energie inbrengt. 

Ietsje meer overzicht in de horeca, dat maakt het verschil! 

Zullen we eens samen om tafel?

Benieuwd wat onze specialisten voor u kunnen betekenen?
Neem contact op met Peter Seghers (Zeeuws-Vlaanderen op 0114 38 29 30), Stefan Krijnen (Zeeuws-Vlaanderen op 0117 45 29 59) of vul het formulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Peter SeghersStefan Krijnen