Investeringen

Wat kost het en wat levert het op?

Investeringen

Investeren en ondernemen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar het roept ook veel vragen op. Investeert u met eigen geld of met een financiering? Indien u een financiering nodig heeft, bij welke partij kunt u terecht? Kunt u misschien gebruik maken van een subsidie of borgstellingskrediet? Zal de investering genoeg rendement opleveren? Is het verstandig om alle investeringen ineens te doen, of beter in fasen? Is mijn bedrijfsplan überhaupt wel levensvatbaar voor financiering?

Geen onderneming kan zonder groei en daarbij is ook investeren van belang. Investeert u in automatisering, machine’s, vervoermiddelen, bedrijfspand, bezetting, kennisniveau, de ontwikkeling van een nieuw product of misschien een overname van een ander bedrijf? Waar liggen uw kansen en wat is het slimste investeringsdoel voor uw onderneming, maar wellicht ook voor uzelf? Need-to-have of nice-to have (dat mag natuurlijk ook!).

Schroom niet om advies te vragen aan onze adviseurs. U weet dan precies waar u staat en dat geeft helderheid. Zij zijn u ook graag behulpzaam bij het aanvragen van een externe financiering of subsidie. Wij gaan net ietsje verder om u te helpen, dat maakt het verschil!

Wilt u advies over bedrijfsinvesteringen?

Benieuwd wat onze specialisten voor u kunnen betekenen?
Neem contact op met Hanco Matthijsse (Walcheren op 0118 41 69 61), Stefan Krijnen (Zeeuws-Vlaanderen op 0117 45 29 59), Peter Seghers (Zeeuws-Vlaanderen op 0114 38 29 30) of vul het formulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Hanco MatthijsseStefan KrijnenPeter Seghers