MKB

De energie van onze economie

MKB

Het midden- en kleinbedrijf wordt gevormd door ondernemers die weten wat het is om de mouwen op te stropen. Van micro- tot macro-niveau stuk voor stuk ondernemers die zich bezighouden met en beslissen over vele facetten in hun bedrijf.

Personeel, huisvesting, investeringen, verkoop, inkoop, marketing, administratie, marktontwikkelingen, wijzigingen in wet- en regelgeving en ga zo maar door. Werkelijk alles komt uiteindelijk op het bord van de ondernemer terecht en dan is het weleens moeilijk om 100% van de beschikbare energie effectief over al die verschillende onderwerpen te verdelen.

Zeg eens eerlijk: bent u volledig op de hoogte van de nieuwe wet- en regelgeving omtrent personeel? Weet u hoe uw bedrijf presteert in vergelijking met uw concurrenten? Heeft u een idee over de richting waarin uw bedrijf zich zou moeten ontwikkelen? Ziet u mogelijkheden om te groeien en eventueel uit te breiden naar andere marktsegmenten?

Voor al deze vraagstellingen, en meer, kunt u wel een team van specialisten gebruiken van WEA Zeeland. Ze zorgen er onder meer voor dat uw cijfers kloppen, bewaken dat uw onderneming voldoet aan (nieuwe) regelgeving en duiden u één of meerdere richtingen naar de toekomst.

WEA Zeeland zorgt dat de MKB-ondernemer weer toekomt aan de reden waarom men ooit ondernemer is geworden en staat net ietsje meer naast, voor en achter u! Als dat geen extra energie geeft? 

Ietsje meer energie om te ondernemen, dat maakt het verschil! 

Zullen we eens een kopje koffie drinken?

Benieuwd wat onze specialisten voor u kunnen betekenen?
Neem contact op met Jaco de Bat (Zeeland op 0114 38 29 30), Reinier Spijk (Walcheren op 0118 41 69 61) of vul het formulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Jaco de BatReinier Spijk