‘Dit succes… dat kan eigenlijk niet’
Met moeder een appeltaart bakken en vervolgens naar een tv-uitzending van Cas Spijkers kijken. Blijer kon je Dennis Coppens in zijn jonge jaren niet maken.
Met moeder een appeltaart bakken en vervolgens naar een tv-uitzending van Cas Spijkers kijken. Blijer kon je Dennis Coppens in zijn jonge jaren niet maken.
“Als klein meisje stond ik in de winkel al schroefjes aan te geven als er iets opgebouwd werd in de showroom.” Annabel Naeye heeft mooie herinneringen aan haar allereerste eerste stapjes in het familiebedrijf. Net als haar zus Natalie.
Een Michellinster. Voor menig restaurateur de grootste eer die je kunt krijgen. Mart Scherp heeft in meerdere sterrenrestaurants gewerkt, maar toch bedankt hij er nu met zijn eigen Restaurant Scherp voor. Mart vindt andere dingen belangrijker.
Gedrevenheid en passie. Deze twee eigenschappen bezit Harold Buijsse zeker. Hard werken kent hij als ondernemerszoon ook.
Met een negatieve rente op het vermogen bij banken en belasting in box III en een forse afrekening in box I, beslissen veel oudere agrariërs om hun grond nu nog niet te verkopen. “Als je het verkoopt, teer je in. Als je het houdt, wordt het meer waard