Opstellen begrotingen

Doelgericht sturen

Opstellen begrotingen

Waar staat uw onderneming volgend jaar, over drie jaar en over 10 jaar? Hoe komt u daar en wat is daarvoor nodig? Professioneel en doelgericht werkende bedrijven kunnen niet zonder een goede (meerjaren)begroting, gekoppeld aan een heldere marktvisie en ondernemingsstrategie.

Samen met onze specialisten, die binnen WEA Zeeland multidisciplinair samenwerken met de overige ‘kenners’ van uw bedrijf en uw branche, stellen wij diverse scenario’s op waarbij u duidelijk zicht krijgt op de toekomst en hoe daar te komen. Investeringen, onderhoud, personeel en liquiditeit, alles perfect in kaart gebracht in diverse scenario’s. Dit maakt het aanzienlijk eenvoudiger om de consequenties van uw beleid te overzien en heldere beslissingen te nemen. Ook hebben we dan een goede basis waarmee we periodiek, afhankelijk van de prognoses en marktverwachtingen, kunnen bijstellen.

Stel dat u in een zeer concurrerende markt actief bent, dan zult u wellicht meer moeten investeren in marketing en verkoop. Produceert u iets, dan heeft u ongetwijfeld machines die onderhoud vergen en op termijn vervangen zullen moeten worden. Personeel, hoeveel mensen zijn nodig om uw doelstellingen te verwezenlijken? Een goede begroting brengt alles in kaart om daar te komen waar u wilt en kunt zijn!

En natuurlijk weten wij dat niemand 100% duidelijk in de toekomst kan kijken, maar met een goede begroting komen we een heel eind in die richting! 

Iets meer inzicht en doortastendheid in uw begroting, dat maakt het verschil! 

Zullen we eens praten over uw begroting?

Benieuwd wat onze specialisten voor u kunnen betekenen?
Neem contact op met Uw specialist (Zeeuws-Vlaanderen en Walcheren op 0117 45 29 59) of vul het formulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Uw specialist