Uw persoonlijk financieel plan

Iets verder weg kijken, omdat dat nou eenmaal verstandig is!

Uw persoonlijk financieel plan

Waarvoor onderneemt u eigenlijk? Natuurlijk gaat uw drive verder dan alleen maar de financiën, maar toch is het zinvol om tijdig te kijken naar uw persoonlijk financieel plan. Dat brengt inzicht in uw financiën zodat u weet waar u armslag heeft en waar u een financieel risico loopt. Een persoonlijk financieel plan is zinvol bij iets onverwachts zoals arbeidsongeschiktheid, een echtscheiding, overlijden of als u bijvoorbeeld eerder wilt stoppen met werken. Want wat doet u na uw pensioen, en hoe gaat u deze levensperiode invullen? Rustig rentenieren of een prachtige reis maken. Met een doordacht pensioenplan bouwt u nu pensioen op voor later en regelt u de overdracht van uw bedrijf en/of de zorg voor uw nabestaanden.

Onze inzet bij uw persoonlijk financieel plan: onbezorgd leven voor u, nu en later. Ook hierbij geldt dat we net iets doordachter de puntjes op de ‘i’ zetten en net iets dieper kijken naar uw persoonlijke doelen en wensen. Dat ietsje meer van WEA Zeeland, dat maakt een groot verschil! 

Zullen we eens praten over uw persoonlijk financieel plan?

Benieuwd wat onze specialisten voor u kunnen betekenen?
Neem contact op met Uw specialist (Zeeuws-Vlaanderen en Walcheren op 0117 45 29 59) of vul het formulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Uw specialist