Recreatie

Vloed en eb.

Recreatie

Daar komen ze, als in een vloedgolf. Recreanten met een helder doel: men wil genieten en ontspannen! Wil men kamperen of een prettige vakantiewoning huren (of kopen, bijvoorbeeld als investering). Maar men wil natuurlijk ook een fiets of ander vervoermiddel huren, genieten op het water, strand of een museum bezoeken. Lekker eten en gewoon even zorgeloos genieten, want dat kan natuurlijk perfect in Zeeland!

Wel even aanpoten in het seizoen, lange dagen en soms het gevoel achter de feiten aan te lopen. Maar dan ineens wordt het eb. Alle toeristen verdwijnen en het is gedaan. Wat achterblijft is een waslijstje met verbetering voor het volgende seizoen en wellicht de nodige herstelwerkzaamheden.

Dat is ook vaak het moment dat u kunt kijken naar wat u heeft verdiend en naar wat er van overblijft. Soms valt dat mee, soms jammergenoeg ook niet.

Kijk, dat zijn nou precies de momenten dat onze specialisten u een helpende hand kunnen bieden. Want hoe gaat u om met uw winsten of verliezen. Welk deel kunt u verantwoord (en waarin) investeren. Kunt u uitbreiden? Waarmee? Heeft u daar zelf de middelen voor of is er een financiering nodig? Wat is uw toekomstperspectief en hoeveel wilt u reserveren voor later?

Vragen, vragen en nog eens vragen. Juist op het moment dat het rustig wordt is het zaak om uw bedrijf, samen met onze specialisten, eens goed tegen het licht te houden. Dan kunt u daarna met plezier en overzicht uitkijken naar de nieuwe vloedgolf.  

Ietsje meer rots in de branding, dat maakt het verschil! 

Zullen we eens praten over vloed en eb? 

Benieuwd wat onze specialisten voor u kunnen betekenen?
Neem contact op met Marc van Leeuwen via 0117 45 29 59 of vul het formulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Marc van Leeuwen