Missie

WEA Zeeland is een sterk bezet, ambitieus en krachtig accountants- en advieskantoor, met een onlosmakelijke verankering in de Zeeuwse cultuur! Dichtbij onszelf blijven, echt, eerlijk en nuchter zijn, de mouwen opstropen, een wereldse blik hebben en trots, maar bescheiden blijven. Een tikkeltje ruig, zee en land, zilt en zoet, het zit in ons DNA.

Lees meer...

Visie

Ondernemen is, grofweg gesteld, jezelf enerzijds conformeren aan wat moet en anderzijds de ruimte vinden om buiten de kaders te treden. Want buiten de kaders, daar maakt een onderneming pas écht het verschil. Iets wat al bestaat op een betere manier doen of iets doen wat nog niemand had bedacht en waar de markt enthousiast op reageert!

Lees meer...

Wat is dat 'net ietsje meer'...

Net dat ietsje meer

Net dat ietsje meer

Net dat ietsje meer voor u en alles rond en in uw onderneming, dat mag u verwachten van WEA Zeeland. Dat is onze belofte aan u. Feitelijk onze kernwaarde en de enige leidraad in ons werk. Bij alles wat wij voor u doen vragen wij ons continu af hoe wij onze kennis en kunde nog ietsje meer en beter kunnen inzetten om u vooruit te helpen. Daarbij schromen we nooit om onszelf verder te optimaliseren, in parate kennis, in de ontwikkeling van hulpmiddelen en om ons inzicht in uw onderneming en in uw branche te verdiepen. Natuurlijk werken wij multidisciplinair samen, met al onze specialisten, om een optimaal resultaat voor u te realiseren. 

Voorkomen of oplossen van problemen, zekeren wat goed is, (proactief) meedenken en adviseren over mogelijkheden en de volgende stappen. Op het gebied van administratie, fiscaliteit, bedrijfsvoering en - strategie, overname, herstructurering, investering - en financieringsbehoeften, personeel, juridische zaken en ga zo maar door. WEA Zeeland is daar heel goed in en we zorgen er ook voor om daar heel goed in te blijven.

Is dat nou accountancy 2.0, 3.0 of 3.6 misschien? Niet van belang. Dat zijn labels waar we wars van zijn. Wij willen ons werk voor u beter doen dan menig accountantskantoor u kan of wil bieden. Ambitieus, ja! De zesjescultuur en u vraagt wij draaien, die zo gebruikelijk lijken te zijn in onze branche, staan ver van ons af. Succes komt zelden uit de lucht vallen. 

Net ietsje meer, dat maakt het verschil!