Administratie

Het fundament van uw bedrijf!

Administratie

Een goede financiële administratie is een must voor elke onderneming! Natuurlijk vanuit de wettelijke verplichting, maar vooral ook omdat een goede administratie een onmisbaar tool is om te weten hoe u er financieel voor staat. Een goede financiële administratie gaat veel verder dan een schriftje met de uitgaven en inkomsten, of een schoenendoos met bonnetjes, en is een zeer waardevolle bron van informatie waarmee u stappen vooruit kunt zetten.

Bij WEA Zeeland kunt u uw administratie zeer flexibel inrichten: of u doet het volledig zelf, we doen het samen of u laat ons volledig uw administratie doen. Hoe dan ook, onze uitgangspunten zijn kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak.

Gaat u zelf uw bedrijfsadministratie voeren? Dan helpen wij u met het juiste boekhoudprogramma voor uw bedrijf. Bent u nog niet bekend met boekhouden, dan helpen wij u op de juiste manier op weg, helder en inzichtelijk. Misschien voert u reeds zelf uw bedrijfsadministratie? In dat geval kunnen we eenvoudig en foutloos een koppeling maken met uw data of wellicht kijken of uw boekhouding sneller, handiger en efficiënter ingericht kan worden.

Wij zijn absoluut fan van online boekhouden. Dat is veilig en kent zeer veel voordelen boven een offline omgeving. U heeft altijd uw financiële gegevens paraat via uw pc, tablet of smartphone, u logt eenvoudig in via de beveiligde omgeving van WEA Zeeland, er worden automatisch backups gemaakt en u kunt online samenwerken met onze adviseur. Dat scheelt u veel tijd, tijd die u kunt besteden aan ondernemen. 

Administratie: kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak. Daarin gaan we net ietsje verder, dat maakt namelijk het verschil! 

Zullen we eens praten over uw administratie?

Benieuwd wat onze specialisten voor u kunnen betekenen?
Neem contact op met Paul Naessens (Zeeuws-Vlaanderen op 0114 38 29 30) of vul het formulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Paul Naessens