Investeren in innovatie

Waar en hoe kunt u profiteren?

Investeren in innovatie

Heeft u enig idee hoeveel vormen en soorten subsidie er bestaan? Waarschijnlijk niet. Maar stel dat u iets innovatiefs wilt ondernemen, dan is daar wellicht wel een subsidiemogelijkheid voor beschikbaar. Die vinden, dat is vaak al een uitdaging. Maar dan, hoe deze aan te vragen? De procedures kunnen vrij complex zijn en zijn niet in alle gevallen even transparant. U investeert dus een heleboel tijd en moeite terwijl de uitkomst zeer ongewis is. En hoe zit het precies met de voorwaarden omtrent de subsidie? Zo’n potje geld is niet altijd een lust. 

Naast diverse subsidies kent ook de fiscus diverse interessante mogelijkheden. Onder meer op het gebied van energie. Een voorbeeld: elektrisch rijden spaart het milieu en heeft de toekomst. Daarom investeert de fiscus mee, want naast een gunstige bijtelling kan de elektrische auto een aftrekpost zijn op de winst. Bovendien is de investering voor oplaadpalen aftrekbaar.

Zo zijn er zeer vele interessante subsidieregelingen en aftrekposten denkbaar.

Zou het dan niet gewoon slim zijn om ons eens te bellen? Onze adviseurs zijn specialist op dit gebied en kent iets beter de weg. Dat maakt absoluut het verschil! 

Zullen we eens praten over uw mogelijkheden?

Benieuwd wat onze specialisten voor u kunnen betekenen?
Neem contact op met Robbie Herwegh (Zeeuws-Vlaanderen op 0114 38 29 30), Conny van Huizen-Geschiere (Walcheren op 0118 65 63 65) of vul het formulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Robbie HerweghConny van Huizen-Geschiere