Accountancy

Accountancy

Profiteer van onze kennis en kunde!

Als ondernemer ziet u zichzelf vaak geconfronteerd met vragen waarop het lastig is vlot een goed en betrouwbaar antwoord te vinden. Vragen op het gebied van personeel, financiën, fiscale- en bedrijfskundige vragen; als ondernemer komt er veel op uw af waar u onmogelijk snel en adequaat de juiste antwoorden paraat heeft. En dat geldt voor elke ondernemer: van groot tot kleiner, van starter, doorgroeier tot stopper.

Met veel van deze vragen kunt u terecht bij diverse ‘adviseurs’, maar het aldaar verkregen antwoord is over het algemeen natuurlijk wel gekleurd. Ook is veel informatie kosteloos op internet te vinden, maar kunt u daar wel op vertrouwen? Wat u zoekt is geen mening, maar een concreet en helder advies waarbij u de consequenties van uw beslissing overzichtelijk krijgt. Uw onderneming is geen standaard bedrijf, advies is dus altijd maatwerk.

Met onze kennis en kunde adviseren wij u over alle (on)mogelijkheden en helpen wij u om gedegen te navigeren, door hoge golven of (te) rustig kabbelend water.

Lees meer over: 

Benieuwd wat onze specialisten voor u kunnen betekenen?
Neem contact op met Peter Seghers (Zeeuws-Vlaanderen op 0114 38 29 30), Stefan Krijnen (Zeeuws-Vlaanderen op 0117 45 29 59), Hanco Matthijsse (Walcheren op 0118 41 69 61) of vul het formulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Peter SeghersStefan KrijnenHanco Matthijsse