Bedrijfsovername

Voorkom een kat in de zak!

Bedrijfsovername

Denkt u aan een bedrijfsovername of fusie? Dan komen de nodige belangen, emoties en risico’s op uw pad. U wikt en weegt, het lijkt een mooie kans, maar voor hetzelfde geld… U wilt natuurlijk niet riskeren dat u een kat in de zak koopt en alles wat u tot dusverre heeft opgebouwd zomaar in de waagschaal leggen.

Misschien werkt het andersom en bent u diegene die uw bedrijf wilt verkopen, bij gebrek aan opvolging wellicht. In dat geval is uw belang natuurlijk om een goede prijs te krijgen voor alles wat u heeft opgebouwd en uw bedrijf in goede handen achter te kunnen laten.

In welke situatie dan ook, het is zeker zinvol om met onze adviseur om tafel te gaan. Als objectieve bedrijfsadviseur kunnen wij de regie voeren en partijen bij elkaar brengen. Wij dragen zorg voor een gedegen boekenonderzoek en brengen de financiële, fiscale, juridische en commerciële consequenties helder voor u in kaart. En ook hierin gaan we altijd net ietsje verder, want dat maakt het verschil! 

Wilt u advies bij een bedrijfsovername?

Benieuwd wat onze specialisten voor u kunnen betekenen?
Neem contact op met Hanco Matthijsse (Walcheren op 0118 41 69 61), Paul Naessens (Zeeuws-Vlaanderen op 0114 38 29 30), Stefan Krijnen (Zeeuws-Vlaanderen op 0117 45 29 59) of vul het formulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Hanco MatthijssePaul NaessensStefan Krijnen