Onze agrariërs

Daar zorgen we graag goed voor!

Onze agrariërs

WEA Zeeland heeft parate kennis van alle branches, maar daarnaast hebben wij een gespecialiseerd team dat zich puur en alleen bezig houdt met de agrarische sector, in alle facetten.

De wortels van WEA Zeeland zijn sterk vergroeid met de agrarische sector, al ruim 100 jaar! In die tijd hebben we de agrarische sector veel veranderingen zien ondergaan. Wij kennen eerlijk gezegd geen enkele andere sector waar zoveel ontwikkelingen plaatsvinden. Daarnaast kent geen enkele andere sector zoveel druk op maatschappelijk-, economisch- en juridisch vlak, zowel uit nationale- als uit internationale hoek.

Om als agrarisch ondernemer uw koers te bepalen en de juiste beslissingen te kunnen nemen, is het belangrijk dat u over de juiste informatie beschikt. Antwoord op de vragen als:

  • Is er genoeg financiële ruimte om uw plannen te realiseren?
  • Hoe staat het met de liquiditeit en rentabiliteit in uw agrarische bedrijf?
  • Welk btw-tarief mag ik hanteren en hoe zit het met exportproducten?
  • Welke specifieke fiscale- en subsidieregelingen zijn er en kan u daar gebruik van maken zodat u geld kan besparen?
  • Hoe zit het met een bedrijfsovername?

Onze gespecialiseerde agro-adviseurs zorgen ervoor altijd op de hoogte te zijn van alle (nieuwe) regels en zullen u hier adequaat over informeren en adviseren. Daarnaast zullen zij er ook zorg voor dragen om nieuwe kansen en mogelijkheden in kaart te brengen. Maatwerk en onze persoonlijke relatie zijn daarbij bepalend, daar hechten wij zeer veel waarde aan.

Ook op het gebied van agro zetten we graag een stapje extra, dat maakt het verschil!

Zullen we eens praten over uw bedrijf?

Benieuwd wat onze specialisten voor u kunnen betekenen?
Neem contact op met Ad Verhelst (Zeeuws-Vlaanderen op 0117 45 29 59), Conny van Huizen-Geschiere (Walcheren op 0118 65 63 65) of vul het formulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ad VerhelstConny van Huizen-Geschiere