Missie

Missie

WEA Zeeland is een sterk bezet, ambitieus en krachtig accountants- en advieskantoor, met een onlosmakelijke verankering in de Zeeuwse cultuur! Onze kernwaarden zijn dan ook: bij onszelf blijven, echt, eerlijk en nuchter zijn, de mouwen opstropen, een wereldse blik hebben en trots, maar bescheiden blijven. Een tikkeltje ruig, zee en land, zilt en zoet, het zit in ons DNA.

WEA Zeeland draagt er zorg voor om haar cliënten proactief te ontzorgen, te coachen en te voorzien van waardevolle stuur- en managementinformatie op financieel-, fiscaal-, personeels- en juridisch- gebied, waar relevant. WEA Zeeland heeft alle kennis en kunde op hoog niveau in huis en zet klantenservice, bij alles wat wordt gedaan, bedacht, ontwikkeld en uitgevoerd, bovenaan.

Onze adviseurs schetsen de weg, nog voordat een cliënt het bestaan van deze weg kon vermoeden en zijn dus vertrouwenspersoon, geweten, stimulator, helper en visionair naast de ondernemer en zijn/haar management. Dit alles doen wij op een no-nonsense manier, dat past bij ons.

Een ondernemer wil succesvol zijn, zekerheid voelen, koersvast blijven, kwaliteit ervaren, zelfbewust zijn en zichzelf krachtig kunnen profileren in zijn/haar concurrentieveld. Om dat te borgen geeft WEA Zeeland altijd net ietsje meer, waar nodig voor nu en straks.