Mirjam Berghout

Mirjam Berghout

Functie: Assistent aangifte medewerker
Specialisatie: Particulieren
Locatie: Middelburg

Even voorstellen:


Hoe ben je bij WEA Zeeland terechtgekomen?

‘In 2010 ben ik bij WEA Zuidwest in Goes gestart als secretaresse/receptioniste. Ik heb dat zeven jaar lang gedaan en na de geboorte van ons tweede kindje gekozen voor mijn gezin. Na een jaar besefte ik dat stilzitten niks voor mij was, dus heb ik mezelf omgeschoold tot nagelstyliste. Helaas kwam dit door de coronatijd niet echt van de grond en hiermee kwam ook het besef dat ik dit niet fulltime wilde gaan doen. In 2022 ben ik weer volop gaan solliciteren want ik wilde graag aan de slag.

Via LinkedIn kwam ik weer in contact met Stefan Krijnen, ik heb hem gevraagd of hij mij wilde tippen, als hij nog een leuke baan voor me had (wist). Hij gaf aan dat WEA Zeeland nog vacatures open had staan.

Al snel volgden er gesprekken in Middelburg met Johan Mathijssen en Hanco Matthijsse om te kijken wat er mogelijk was. Naar aanleiding van deze gesprekken werd de functie assistent aangifte medewerker gecreëerd’

Wat is je rol precies binnen WEA Zeeland?

‘Als assistent aangifte medewerker help ik de klanten om hun administratie inzichtelijk te houden en kan ik ze de juiste informatie verstrekken. Kort samengevat doe ik de aangiftes voor de particuliere klanten. In de toekomst zou ik me graag verder willen verdiepen in de fiscale aspecten van accountancy.  In ieder geval groeien in deze functie en kijken welke uitdaging er verder in het verschiet ligt’.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

‘Sinds 2021 heb ik ook kennis gemaakt met mijn creatieve en artistieke kant. Aan de hand van foto’s, die ik dan zelf maak, teken en schilder ik heel erg graag landschappen. Dit is ook een belangrijk deel van mijn identiteit en combineert heel erg goed met mijn huidige functie binnen WEA Zeeland. In mijn werk moet ik overzicht en controle houden en tijdens het tekenen kan ik mijn geest de vrije loop laten. Daarnaast hou ik heel erg van muziek luisteren.’  

Meer weten?

Neem contact op en u krijgt zo snel mogelijk antwoord. En persoonlijk, want ook dat maakt het verschil!

Contactgegevens

Telefoon: 0118 65 63 65
Stuur een e-mail