Marleen Quaak

Marleen Quaak

Functie: HRM adviseur
Specialisatie: HRM
Locatie: Oostburg

Even voorstellen:

Ik ben Marleen Quaak. Ik ben geboren en getogen in Goes en woon daar nu nog met veel plezier samen met mijn partner. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit: Sporten, uit eten gaan, een mooie wandeling maken, cultuur happen enzovoort. Familie en vrienden zijn belangrijk voor me en ik geniet van de kleine dingen in het leven.
  
Bij WEA krijgt iedereen de kans om zichzelf te ontwikkelen. De ontwikkelkansen die ik heb gehad, hebben erin geresulteerd dat ik vanaf 1 januari 2021 bij WEA Zeeland ga werken in de functie van HRM Adviseur. Dat houdt onder andere in dat ik klanten ga ondersteunen op het gebied van personeelszaken. Tevens zal ik het Loon Advies Team gaan leiden. Dit is een leuk team met veel kennis van zaken.  Ik heb er heel veel zin in. Samen staan we voor klaar voor de klant.  

Wil je jezelf ontwikkelen, kom dan bij WEA Zeeland werken! Ik help je er graag bij!
Het leuke aan mijn werk vind ik dat ik zaken kan uitzoeken op het gebied van wetgeving en deze op een mooie manier kan vertalen voor de klanten. Het geven van advies aan klanten over mogelijke kansen en oplossingen wat betreft personeel zijn voor mij ‘de krenten in de pap’ binnen mijn werkzaamheden.  

Bij WEA vinden wij het belangrijk om de klant te ontzorgen en zijn we alert op de wensen en behoeften die de klant heeft. De klant staat niet centraal, maar bovenaan! Dat betekent dat we luisteren en meedenken, maar ook doorvragen zodat we de klanten de juiste richting op kunnen sturen. Daarmee kunnen we samen het verschil maken. 
 

Meer weten?

Neem contact op en u krijgt zo snel mogelijk antwoord. En persoonlijk, want ook dat maakt het verschil!

Contactgegevens

Telefoon: 0117 45 29 59
Stuur een e-mail