Marleen Quaak

Marleen Quaak

Functie: HRM adviseur
Specialisatie: HRM
Locatie: Oostburg

Even voorstellen:

Ik ben Marleen Quaak. Ik ben geboren en getogen in Goes en woon daar nu nog met veel plezier samen met mijn partner. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit: Sporten, uit eten gaan, een mooie wandeling maken, cultuur happen enzovoort. Familie en vrienden zijn belangrijk voor me en ik geniet van de kleine dingen in het leven.
  

Bij WEA  krijgt iedereen de kans om zichzelf te ontwikkelen. De ontwikkelkansen die ik heb gehad, hebben erin geresulteerd dat ik vanaf 1 januari 2021 bij WEA Zeeland ben gaan werken in de functie van HRM-Adviseur.  Gestart met diverse HRM-taken met zowel externe als interne werkzaamheden. Inmiddels zijn de ontwikkelingen binnen WEA Zeeland zo snel gegaan dat ik mijn focus ga richten op interne HRM-taken. Ons ervaren Loon Advies Team neemt mijn externe HRM-werkzaamheden over om onze klanten optimaal te kunnen ondersteunen op het gebied van personeelszaken. Op deze manier krijgen alle deelgebieden de aandacht en kwaliteit die het nodig heeft.

Wil je jezelf ontwikkelen, kom dan bij WEA Zeeland werken! Ik help je er graag bij! We zijn altijd op zoek naar talenten die betrokken, creatief, objectief en net ietsje scherper op inhoud zijn.Ons team zit ook zo in elkaar en bestaat uit administratieve krachten, IT-kenners, loonspecialisten, accountants, fiscalisten (en mensen die gewoon alles kunnen) die verdeeld zijn over onze vier kantoren. Juist die diversiteit maakt het werken bij WEA Zeeland zo leuk.

Bij WEA Zeeland vinden wij het belangrijk om de klant te ontzorgen en zijn we alert op de wensen en behoeften die de klant heeft. De klant staat niet centraal, maar bovenaan! Dat betekent dat we luisteren en meedenken, maar ook doorvragen zodat we de klanten de juiste richting op kunnen sturen. Daarmee kunnen we samen het verschil maken. 

Meer weten?

Neem contact op en u krijgt zo snel mogelijk antwoord. En persoonlijk, want ook dat maakt het verschil!

Contactgegevens

Telefoon: 0117 45 29 59
Stuur een e-mail