Jaco de Bat

Jaco de Bat

Functie: Relatiebeheerder
Specialisatie: Gehele MKB sector met specialisatie in de sectoren bouw, automotive, transport- en logistiek.
Locatie: Hulst, Oostburg en Middelburg

Even voorstellen:

Hoe ben je bij WEA Zeeland terechtgekomen?

‘Ik werkte bij Van der Peijl Techniek in Terneuzen als baliemedewerker. Na de geboorte van onze dochter wilde ik graag iets nieuws en heb ik besloten om mijn oude studie weer op te pakken. Ik was administratief geschoold en wilde mij verder specialiseren op het gebied van cijfers, want daar ligt mijn hart. Ik besloot om de opleiding Praktijkdiploma boekhouden te volgen en ronde deze in één jaar af. Vlak voordat ik mijn examens ging doen, zag ik in de krant een vacature van WEA Zeeland en heb hier direct op gesolliciteerd. Tijdens het sollicitatiegesprek met Peter en Patrick was er gelijk een klik. Ik heb mijn baan opgezegd en ben ik in 2005 aan de slag gegaan bij WEA Zeeland als administratief medewerker. Ik ben opgeleid door Ria en Coranda en inmiddels doorgegroeid naar Accountant. In de avonden ging ik jarenlang naar school. Eerst de SPD-opleiding (vervolg op de MBA-opleiding) gevolgd en daarna de AA-opleiding’.

Wat is je rol precies binnen WEA Zeeland?

‘Ik heb als officiële functie Accountant, waarin ik de rol van relatiebeheerder vervul. Daarnaast heb ik ook de rol van compliance officer binnen WEA, waarbij ik advies uitbreng aan zowel de medewerkers als aan de vennoten. Tijdens mijn studie en na het behalen van mijn titel had ik de behoefte om zorg te dragen voor onze kwaliteit en procedures. Dat is de reden waarom ik deze taak op me heb genomen op verzoek van de vennoten.’ En je rol als relatiebeheerder? ‘Het leukste gesprek met een klant is dat je een (complex) probleem voor ze op kan lossen, ze kan geruststellen en uitleggen hoe je dit verder in de toekomst kan voorkomen. Daar krijg je energie van!’

Wat doe je graag in je vrije tijd?

‘Alles wat betrekking heeft met zeilen. Dat is mijn passie! Zelf fanatiek wedstrijdzeiler, maar de laatste jaren steeds nauwer betrokken bij alle Zeeuwse zeilevenementen als commissielid. Tijdens deze evenementen ben ik nu aanwezig als wedstrijdleider in plaats van wedstrijdzeiler. Deze zomer (2024) vinden er twee WK’s plaats in Bruinisse. Ook hierbij ben ik betrokken en zal daar een rol vervullen in de wedstrijdcommissie. Zeilen, in welke vorm dan ook, brengt me rust en ontspanning. Het zorgt ervoor dat ik met energie aan de volgende werkweek kan beginnen!


 

Meer weten?

Neem contact op en u krijgt zo snel mogelijk antwoord. En persoonlijk, want ook dat maakt het verschil!

Contactgegevens

Telefoon: 0114 38 29 30
Stuur een e-mail