Jaco de Bat

Jaco de Bat

Functie: Relatiebeheerder
Specialisatie: Gehele MKB sector met specialisatie in de sectoren bouw, automotive, transport- en logistiek.
Locatie: Hulst

Even voorstellen:

Ik ben relatiebeheerder bij WEA Zeeland. In 2005 heb ik de overstap gemaakt naar WEA en het vak accountancy. Daarvoor ben ik werkzaam geweest als verkoper in een technische groothandel. Ik heb de overstap naar accountancy gemaakt, omdat hier mijn passie ligt. Bij WEA mag ik deze passie dagelijks toepassen en delen met relaties en collega’s.  De klant staat bovenaan en door professionele en persoonlijke dienstverlening kunnen we de kwaliteit leveren waar we voor staan. 
Naast de algemene accountancywerkzaamheden houd ik me onder andere bezig met advisering van onze relaties bij investeringen, financieringsaanvragen en bedrijfsovernames.

Nevenactiviteiten

Ik ben ook actief bij Genootschap Ondernemers Zeeuws-Vlaanderen waar ik naast lid ook de rol van penningmeester vervul. Het genootschap organiseert iedere twee weken een ontbijtbijeenkomst voor ondernemers waarbij kennisoverdracht centraal op agenda staat. 

Verder vervul ik diverse (bestuurs-)functies binnen verschillende sportverenigingen en regionale bestuursorganen en deze hebben allemaal iets te maken met water. Want naast de passie voor mijn vak, heb ik ook een passie voor water en wind.

Meer weten?

Neem contact op en u krijgt zo snel mogelijk antwoord. En persoonlijk, want ook dat maakt het verschil!

Contactgegevens

Telefoon: 0114 38 29 30
Stuur een e-mail