Jaco de BatJaco de Bat

Adviseren: balans tussen zakelijk en menselijk

Veel mensen denken dat een accountant zich alleen bezighoudt met cijfers, maar dit is eigenlijk maar een deel, alhoewel niet onbelangrijk deel, van ons werk. Adviseren van ondernemers neemt het merendeel van de werkzaamheden in beslag.

Lees verder

Robbie HerweghRobbie Herwegh

Luctor et Emergo

Als er één volkje in staat is gebleken om bedreigende elementen te bevechten, dan zijn het wel de Zeeuwen! Onder het wapen van Zeeland staat niet voor niets Luctor et Emergo.

Lees verder

Peter SeghersPeter Seghers

Bestaat de perfecte ondernemer?

Op zich is het vrij eenvoudig om ondernemer te worden. Je schrijft jezelf in bij de Kamer van Koophandel en vanaf dat moment ben je ondernemer. Maar, ben je dan ook écht ondernemer? Bestaat de perfecte ondernemer eigenlijk wel...

Lees verder

Ad VerhelstAd Verhelst

Wat kost een goed advies?

Zelf het onderhoud aan uw auto verrichten kan geld schelen, als u tenminste precies weet waarmee u bezig bent. Als dat niet zo is, dan kan een ‘handige’ buurman misschien wat tips en aanwijzingen geven...

Lees verder

Gert-Jan PostGert-Jan Post

Eigenwijs, heerlijk

Een bepaalde mate eigenwijsheid is een mooie eigenschap waarmee een ondernemer, mits op de juiste manier benut, mooie dingen kan realiseren. Bewust wegblijven van de platgetreden paden, iets nieuws bedenken en dat daadwerkelijk uitvoeren.

Lees verder