Onze klanten zijn ons fundament. We vertellen graag hun verhalen om te laten zien hoe we ondernemers in verschillende branches helpen en samen succes boeken. Laat u inspireren door hun ervaringen en ontdek hoe wij u kunnen helpen groeien.
Een Michellinster. Voor menig restaurateur de grootste eer die je kunt krijgen. Mart Scherp heeft in meerdere sterrenrestaurants gewerkt, maar toch bedankt hij er nu met zijn eigen Restaurant Scherp voor. Mart vindt andere dingen belangrijker.
Onze kantoren staan in Zeeland, onze roots liggen in Zeeland, we zijn trots op Zeeland en als accountants zijn we er voor Zeeuwse ondernemers. Kan het nog Zeeuwser? Ja. We zijn namelijk ook betrokken bij Stichting Zeker Zeeuws Streekproduct.
“Met moeder een appeltaart bakken en vervolgens naar een tv-uitzending van Cas Spijkers kijken.“ Blijer kon je Dennis Coppens in zijn jonge jaren niet maken. Nu runt hij samen met zijn vrouw Ellen De Ambachterie, Zeelands trots als het om heerlijke kroketten en bitterballen gaat.
“Als klein meisje stond ik in de winkel al schroefjes aan te geven als er iets opgebouwd werd in de showroom.” Annabel Naeye heeft mooie herinneringen aan haar allereerste eerste stapjes in het familiebedrijf. Net als haar zus Natalie. “