Sandra Hangoor

Sandra Hangoor

Functie: Gevorderd assistent-accountant
Specialisatie: MKB
Locatie: Hulst

Even voorstellen:

Mijn naam is Sandra Hangoor, geboren en getogen in Terneuzen.

Ik ben in 2001 bij WEA gestart met het inboekwerk als beginnend assistent-accountant. Inmiddels heb ik op diverse afdelingen bij WEA meegelopen zoals het secretariaat, de afdeling loonadministratie, verwerking van fiscale aangiften van de recreatiewoningen, maar ook bij de afdeling Land- en Tuinbouw. Tot slot bij de afdeling MKB waar ik nu nog steeds werkzaam ben en waar ik mij toeleg op het voorbereidend samenstellen van de jaarrekeningen met de bijbehorende fiscale aangiften.

Ook ben ik op de verschillende kantoren in Zeeuws-Vlaanderen werkzaam geweest, begonnen in Oostburg, daarna deels in Sas van Gent en uiteindelijk nu voornamelijk werkzaam te kantoor Hulst.

In mijn vrije tijd ben ik het liefst buiten bezig. In eerdere jaren was dit o.a. zeilend op het water. Tegenwoordig is dit meer fietsend of, nog steeds, door bezig te zijn met de verzorging van mijn pony. Daarnaast houd ik me bezig met fotografie en aquarellen. En ik kan alle tijd uit het oog verliezen, bij het lezen van een goed boek.

Meer weten?

Neem contact op en u krijgt zo snel mogelijk antwoord. En persoonlijk, want ook dat maakt het verschil!

Contactgegevens

Telefoon: 0114 38 29 30
Stuur een e-mail