Mathilde Koppejan

Mathilde Koppejan

Functie: HR- & Salarisadviseur
Specialisatie: Salarisadministratie en loonadvies
Locatie: Vlissingen

Even voorstellen:

Waar ik op de foto wil? Ik ben geboren en getogen in Vlissingen en daardoor voel ik mij er sterk mee verbonden, dus daar hoefde ik niet lang over na te denken. Eigenlijk wilde ik met onze zeeheld Michiel A. de Ruyter op de kiek, maar de fotograaf opperde deze prachtige plek bij het Het Windorgel, dus dat is het geworden.

Ik ben moeder van twee kinderen die inmiddels volwassen zijn. Sinds vele jaren ben ik woonachtig in Middelburg en recent getrouwd. In mijn vrije tijd hike en loop ik graag en train ik mee met het basketbalteam. Daarnaast hou ik van lezen en puzzelen.

Sinds juni 2020 ben ik in dienst als Salarisadviseur bij het Loon Advies Team (LAT). Mijn loopbaan is gestart bij de bekende scheepswerf in Vlissingen. Na 20 jaar personeelszaken heb ik de overstap gemaakt naar een kleiner metaalbedrijf waar ik 15 jaar HR-Manager was en de salarisadministratie voor zo’n 110 werknemers verzorgde. Hierdoor neem ik een berg aan kennis en ervaring mee die van pas komt in mijn functie bij het Loon Advies Team. De toegevoegde waarde van WEA Zeeland is dat alle benodigde kennis in de organisatie aanwezig is, zodat we een compleet advies kunnen geven. Een voorbeeld hiervan zijn de diverse financiële regelingen van de overheid als gevolg van de coronacrisis.

Mijn streven is om u zoveel mogelijk te ontzorgen in alle zaken op het gebied van loonadministratie én personeelszaken en te adviseren en bijstaan in (de wirwar van) regelgeving!

Nevenactiviteiten:
Naast mijn werkzaamheden voor WEA ben ik bestuurslid voor het Regionaal Leerbedrijf Vakwerk, technisch vak opleider in Zeeland.

Meer weten?

Neem contact op en u krijgt zo snel mogelijk antwoord. En persoonlijk, want ook dat maakt het verschil!

Contactgegevens

Telefoon: 0118 41 69 61
Stuur een e-mail