Janinka Zwemer

Janinka Zwemer

Functie: Loon Advies Team
Specialisatie: Salarisadministratie en loonadvies
Locatie: Oostburg

Even voorstellen:

Even voorstellen

Mijn naam is Janinka Zwemer en ik woon in Terneuzen. Sinds november 2017 werk ik bij WEA Zeeland. Na mijn opleiding bedrijfseconomie ben ik als assistent-accountant aan de slag gegaan. Na een tijdje leek het me mooi om ook op het gebied van personeel de klanten te kunnen helpen en ben ik gestart met de opleiding PDL voor de loonadministratie.

Werkervaring

Bij WEA Zeeland ben ik gestart als assistent-accountant met daarnaast 2 dagen salarisadministratie ter ondersteuning van het loonteam. Al snel zochten ze een fulltime kracht in het loonteam en ben ik me volledig gaan richten op de salarisadministratie. Het mooie aan deze functie is het directe contact met de klant en het werken in een fijn team.

Specialisatie binnen WEA

Voor mijn klanten voer ik de salarisadministratie uit. Het is hierbij heel belangrijk dat dit correct en op tijd gebeurt. Ook allerlei andere zaken rondom de salarisadministratie komen daarbij kijken, zoals pensioenaangiftes, ziekmeldingen en loonopgaves bij de verzekering.

Wat ik zelf nog belangrijker vind, is het meedenken met de klant. Je kunt denken aan fiscaal gunstige mogelijkheden signaleren en de klant adviseren over allerlei zaken rondom de salarisadministratie. Als ik een klant blij heb gemaakt met mijn advies, maakt mij dat enthousiast en tevreden.

Meer weten?

Neem contact op en u krijgt zo snel mogelijk antwoord. En persoonlijk, want ook dat maakt het verschil!

Contactgegevens

Telefoon: 0117 45 29 59
Stuur een e-mail