Ons netwerk

Samen staan we sterker

Ons netwerk

 

SRA Gecertificeerd

WEA Zeeland is een SRA gecertificeerd kantoor. Bij een SRA-kantoor bent u verzekerd van betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. SRA-kantoren hebben feeling met het ondernemersklimaat, beschikken over een breed netwerk en hebben kennis van uw branche. Via de SRA Branche-in-Zicht database beschikken wij als SRA-adviseur over unieke data en kennis van tal van branches.

SRA is een netwerkorganisatie van 370 zelfstandige accountantskantoren met ruim 900 vestigingen in Nederland. Het SRA versterkt de bedrijfsvoering van de aangesloten kantoren. Het SRA hanteert hoge kwaliteitsnormen voor de accountantskantoren die bij haar zijn aangesloten.  Door bundeling van kennis en ervaring kunnen SRA-kantoren ondernemers optimaal helpen en adviseren.

Kenmerkend voor een SRA-kantoor

  • Mkb-specialist en meer
  • Gecertificeerde kwaliteit
  • Persoonlijk en duurzaam contact
  • Kennis van uw branche
  • Lokaal, regionaal, landelijk én internationaal

 

Accountant lid van NBA

De accountant heeft vanwege zijn of haar cruciale rol in de maatschappij een wettelijk beschermde titel. De Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) is de bij wet ingestelde organisatie die onder andere belast is met het bevorderen van de goede beroepsuitoefening van haar leden (registeraccountants en Accountants-Administratieconsulenten). In het accountantsregister van de NBA staan alle accountants in Nederland ingeschreven.

 

Register Belasting Adviseurs

We hebben diverse medewerkers die lid zijn van het Register Belastingadviseurs (RB), een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging die de belangen behartigt van ruim 7.500 aangesloten leden. Het RB overlegt intensief met overheid en politiek en biedt informatie en daadwerkelijke hulp bij de praktijkuitoefening. Verder biedt RB een uitgebreid programma opleidingen en permanente educatie aan.

Benieuwd wat onze specialisten voor u kunnen betekenen?
Neem contact op met Stefan Krijnen (Zeeuws-Vlaanderen op 0117 45 29 59), Robbie Herwegh (Zeeuws-Vlaanderen op 0114 38 29 30), Hanco Matthijsse (Walcheren op 0118 41 69 61) of vul het formulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Stefan KrijnenRobbie HerweghHanco Matthijsse