Wat doen onze collega’s in hun vrije tijd?

We weten van een aantal sportieve collega’s dat ze graag een marathon lopen, voetballen of fietsen. Vandaag een prachtig artikel in de PZC over onze collega Rianne die zich inzet voor Jota in Oostburg. Een non-profit organisatie, gerund door vrijwilligers, die onder andere twee keer per jaar een kledingbeurs organiseren in samenwerking met de Kledingbank Zeeland. Een behoorlijke organisatie waarbij Rianne naast haar werkzaamheden bij WEA drukdoende is. Naast het organiseren van kledingbeurzen voor Jota, houdt Rianne zich ook bezig met hulp bieden aan mensen, die geholpen willen worden om hun weg te vinden in praktische of financiële ondersteuning.

In hetzelfde artikel staat ook een stukje over een zeer muzikale collega Joeri die al geruime tijd toetsenist is bij The Young Ones! Dit orkest is inmiddels een begrip in Zeeuws-Vlaanderen én ver daarbuiten. 
Ze treden regelmatig op in binnen- en buitenland. De muziekkeuze varieert van jazz, rock en disco tot popmuziek, dus voor ieder wat wils. Regelmatig staan er spectaculaire muzikale ontmoetingen met bekende artiesten op het programma. De muzikanten staan met namen als Candy Dulfer, Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Romy Monteiro, Anita Meijer, Henk Poort en Emma Heesters op de planken. Bijzondere belevenissen voor zowel het orkest als het publiek.

Joeri speelt met The Young Ones op 13 mei in Hulst met deze keer als speciale gasten OG3NE.