Actueel

Vaststelling TVL Q2 van start gegaan!

De vaststelling van TVL Q2 2021 is deze week 48 begonnen. Zo'n 58.000 ondernemers ontvangen de komende weken een mail met het verzoek de vaststelling te dienen. Hiermee geven zij de werkelijke omzet over de periode april tot en met juni 2021 door.

Lees meer

Extra steun bedrijven vanwege coronabeperkingen

Het kabinet heeft de coronamaatregelen weer verder aangescherpt. Dat heeft gevolgen voor ondernemers. Daarom is besloten ondernemers die hiervan de dupe worden opnieuw financieel te compenseren.

Lees meer

KOR toepassen vanaf 2022?

Ondernemers die vanaf 1 januari 2022 de kleineondernemersregeling (KOR) voor de BTW willen toepassen, moeten zich daarvoor uiterlijk 2 december aanmelden bij de Belastingdienst. Weeg de voor- en nadelen van de regeling echter goed af!

Lees meer

Klaar voor de volgende stap?

Ben jij niet ambitieus, ben je extreem formeel en wil je onder enorme tijdsdruk werken?
Lees dan niet verder.

We zoeken een talent voor cijfers die groeit binnen een omgeving waar hij/zij zichzelf kan zijn en daardoor kwalitatief kan scoren, een klant op de juiste koers kan sturen en daarnaast ook nog tijd heeft om te genieten van een privéleven. Geen belofte, maar een feit!  Als dat je interesseert?  Dan hebben we elkaar gevonden!

Klaar voor de volgende stap? Bekijk dan onze vacature!

Net ietsje meer, dat maakt het verschil!

Klant uitgelicht

Thuis bij Naeye-Verstraten

“Als klein meisje stond ik in de winkel al schroefjes aan te geven als er iets opgebouwd werd in de showroom.” Annabel Naeye heeft mooie herinneringen aan haar allereerste eerste stapjes in het familiebedrijf. Net als haar zus Natalie.

Lees verder

Ad Verhelst
Collega's aan het woord

WEA & Zeker Zeeuws

Onze kantoren staan in Zeeland, onze roots liggen in Zeeland, we zijn trots op Zeeland en als accountants zijn we er voor Zeeuwse ondernemers. Kan het nog Zeeuwser? Ja. We zijn namelijk ook betrokken bij Stichting Zeker Zeeuws Streekproduct.

Lees verder